Demo team

Demo team

Demo team

Sybille Engbers

Mijn naam is Sybille ( Bille ) Engbers en ik ben geboren in het teken Tweeling. Sinds ik een schaar kan vast houden, ben ik creatief bezig en wilde graag verschillende technieken te combineren. Mijn werk kunt u zien op deze website en op mijn blog, www.Billes-Bastelecke.de, www.Billes-Bastelblog.Blogspot.com. Dit om mijn kennis van verschillende technieken te delen.
Door het Joy!Crafts Design Team en als ontwerper voor Joy!Crafts, kijk ik elke dag uit om creatieve adviezen te mogen geven. Ik ben nog steeds verbaasd over hoe je door knutselen allerlei mooie dingen kunt creeeren.

Lieve Groeten,
Bille

Antoinette Voorn

Goedendag allemaal,

Mijn naam is Antoinette, "huismanager" en woon gelukkig samen met Arjan in het Westland. Ik ben al een aantal jaren gek op kaartjes maken en sinds een tijdje stempelen en inkleuren met distress inkt. Mijn hobbyvirus is begonnen met pergamano, daarna 3d knippen en is het werken met stansen zo langzamerhand als een dieseltrein op gang gekomen. Ook vind ik het leuk om af en toe een homedecoratie te maken of op te pimpen!
Door de jaren heen zijn er, onder andere door mijn vroegere baan, nog meer creatieve hobby's bijgekomen zoals bloemschikken.
Ik vind het ook heerlijk om in de aarde te wroeten en mijn tuintje op te vrolijken. Daarnaast is zwemmen, wandelen in het bos en strand een van mijn sportieve uitspattingen om inspiratie te blijven opdoen. Ook op mijn blog kan ik mijn creativiteit kwijt, door aan mijn gemaakte kaarten een leuk verhaal, thema of gebeurtenis te koppelen met de nodige dosis humor. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op www.antoinettecreacards.blogspot.nl

Creatieve groetjes,
Antoinette

Anke van Ommen

Mijn naam is Anke van Ommen, ik ben getrouwd met Arjen en trotse ouders van 4 kinderen. Vanaf mijn jongere jaren ben ik al creatief met papier, maar ook met naald en draad. Ik geef 1 dagdeel in de week handwerkles op de basisschool aan de meisjes. Vanaf 2007 maak ik al voorbeeldkaarten voor Joy!Crafts. De producten van Joy!Crafts passen qua stijl en techniek goed bij mij, waardoor ik dagelijks met veel enthousiasme met deze producten werk. Ik hoop veel mensen met mijn creaties te kunnen inspireren.

Lieve groeten,
Anke

Nans Gevers

Mijn naam is Nans en samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in een gezellig dorpje in België. Creatief bezig zijn, en dan voornamelijk kaarten maken, is voor mij de ideale ontspanning. Mijn vrije uurtjes spendeer ik dan ook heel vaak op m’n hobbyplekje. Elke maand is het opnieuw een feestje om met de mooie producten van Joy!Crafts aan de slag te gaan. Hopelijk genieten jullie evenveel van de voorbeeldcreaties als ik van het maken ervan.

Lieve groeten,
Nans

Magali Larriven

"Ik ben een Franse vrouw, moeder van twee grote jongens (bijna mannen) en ik ben een liefhebber van alle dingen op creatief gebied... van koken en scrapping tot naaien en breien. Ik woon in de Auvergne in Frankrijk, een historische stad waar ik zelf een kleine hobbywinkel heb. mijn echtgenote en mijn jongens zijn mijn beste inspiratie. Ik ontdekte de scrapbooking en het kaarten maken in 1997 in Engeland. Waar ik voor een tijdje werkte. Toen ik in de Verenigde Staten woonde werd ik echt een crafter. Sindsdien ben ik nooit meer gestopt met knutselen. Ik geniet van het delen van trucjes en de inspiratie door middel van het Joy!Crafts blog. Of het onderwijs wanneer ik een workshop dag organiseer. Vergeet niet om mijn blog te bezoeken : magalildesign.wordpress.com "

Lieve groeten,
Magali

Henriëtte de Graaf

Hallo allemaal,

Mijn naam is Henriëtte de Graaf. Ik ben 47 jaar, getrouwd en heb 3 kinderen waarvan er al twee zelf getrouwd en het huis uit zijn. Verder ben ik oma van een schat van een kleindochter.
Ik ben ruim 20 jaar geleden begonnen met 3D kaarten maken, heb pergomano geprobeerd, ben aan het borduren op kaarten gegaan maar nadat ik bijna 5 jaar geleden het scrappen heb ontdekt is de verslaving pas compleet geworden. Vooral het werken met mallen is helemaal super, je kan daar zoveel leuke dingen mee.

Ik vind het superleuk om deel uit te mogen maken van het Joy!crafts DT-team, voorlopig nog even alleen met het voorbeeldkaarten/projecten maken en te promoten maar misschien in de toekomst ook wel met demo's geven.
Ik hoop jullie met wat ik maak te kunnen inspireren en wie weet komen we elkaar in de toekomst nog wel een keertje tegen.

Groetjes Henriëtte
http://creatiesvanhenriette.blogspot.nl/

Ann Brebels

Hallo allemaal,

Ik ben Ann, ieder jaar op 15 maart wordt ik een jaartje ouder.
Op dit moment ben ik 24 jaar.
Ik ben heel graag creatief bezig en vindt het super dat ik mijn creaties met jullie kan delen.
Sinds mijn 16de ben ik in contact gekomen met scrappen dat is verder uitgegroeid naar kaarten-en andere creaties maken.
Mijn andere hobby's zijn zingen, musical spelen en presenteren.
In het dagelijkse leven ben ik kleuterjuf, een job die ik enorm graag doe!
Zo dat ben ik in het kort, heb je vragen, reacties of andere laat gerust een berichtje achter.

Groetjes,
Ann

Geertje Deelstra

Hallo allemaal,

Ik ben Geertje Deelstra, 38 jaar oud en woon in een dorp in de buurt van Leeuwarden.
Ik ben getrouwd en fulltime moeder van 3 jongens in de leeftijd van 13,10 en 3 jaar.
Mijn hobby is naast mijn gezin mijn grootste passie.
Ik ben al van jongs af aan creatief bezig. Er gaat bijna geen dag voorbij zonder creativiteit.
Kaarten, cadeau-doosjes, tasjes en ook mini albums maken vind ik super leuk. Ik werk ontzettend graag met stansen en gebruik ook vaak afdrukjes op mijn creaties. Mijn afdrukjes kleur ik in met distress inkt en derwent. Ik vind het super leuk dat ik DT-lid van Joy!Crafts mag zijn en hoop jullie met mooie voorbeeldkaarten te inspireren.
Groetjes Geertje
www.geertjesscrapkaarten.blogspot.com

Petra Lederer

Even voorstellen

Sinds ik mij kan herinneren ben ik al aan het knutselen. Waarschijnlijk nog voordat ik kon lopen, wilde ik al mooie dingen maken. Toch duurde het even voordat ik mijn creaties ging delen. Eerst op Facebook, toen op mijn WordPress blog (CreaPetra) en nu op deze blog voor Joy Crafts. Ik kan namelijk met trots zeggen dat ik lid ben van het Design Team.

Mijn naam is Petra Lederer, ik ben 47 jaar oud, getrouwd, mama en verslaafd aan knutselen. Mijn woonkamer is omgebouwd tot een hobbystudio en op de basisschool van mijn dochter stond ik al bekend als de knutselmoeder. Helaas is dat alweer enkele jaren geleden, maar mijn liefde voor hobbyen verdwijnt waarschijnlijk nooit. Op dit moment maak ik met name kaarten en sinds kort heb ik ook Mixed Media Arts ontdekt. Ik werk graag met inkt, de cameo en wat eigenlijk niet.

Naast hobbyen, bak ik vaak taarten, ga ik graag uit eten met mijn man Olaf en spring ik trampoline om de kilootjes kwijt te raken. In het weekend werk ik in een kaaszaak en ook kijk ik graag series.

Ik kijk er naar uit om mijn creaties op deze blog te delen en samen met jullie te freubelen!

Sandra ten Wolde

Hallo allemaal :)
mijn naam is Sandra en ben 47 winters "jong".
Ben dit jaar (in december) alweer 25 jaar getrouwd en heb 1 dochter van 24.
Ik ben een echt natuurmens en eigenlijk altijd al creatief bezig geweest.
Ben nu vol trots bijna een jaar bij het DT team van Joy!Crafts
Wegens mijn gezondheid kan ik niet meer werken dus vul ik mijn dagen met heerlijk creatief bezig zijn,
in de tuin bezig of heerlijk op fotopad want naast kaarten maken is natuurfotografie mijn andere grote passie
en ben ik veel bezig in photoshop en werk met 3d programma's.
Ook ben ik veel bezig geweest met gepersonaliseerde kado artikelen maken.
En dan heb ik natuurlijk nog mijn 2 poezen en 2 slangen in huis :)
Ik hoop dat jullie net zoveel van alle creaties genieten as dat wij ze maken :)
Lieve groetjes, Sandra
https://mystique3d.blogspot.com/

Doris Therssen

Hallo, ik ben Doris Therssen beter bekend op de sociale media als ( Doris knippenenplakken .)
Getrouwd met Jean Pierre en moeder van 2 volwassen zonen. Wij wonen in Gent (België)
Ik bespeel doedelzak en de trekzak en begeleide kinderen met een mentaal gehandicapt in het bijzonder onderwijs .
Ik ben van kleins af aan al bezig met schaar en papier …ben dol op knutselen, handwerken en mijn huis gezellig maken met zelfgemaakte spulletjes .
Ben heel trots dat Ik Sedert Januari 2019 DT-lid van Joy!Crafts mag zijn ! Altijd een feestje om te werken met de prachtige artikelen van Joy!Crafts .
Hopelijk kan ik jullie allemaal inspireren en genieten jullie van mijn voorbeelden die je trouwens kan vinden op https://knippenenplakken-doris.blogspot.com/

Groetjes Doris

Francisca van Beek

Hallo allemaal

Ik ben Francisca van Beek
getrouwd en moeder van 2 volwassenen dochters.
Ik maak al heel veel jaren kaarten.
In diverse technieken.
Ben begonnen met 3D knippen.
Maar toen kwamen de snijstencils wat waren mijn handen daar blij mee.
En zo veel variatie mogelijk.
Als de nieuwe collectie in aantocht is draait mijn hobby hoofd op volle toeren.
Ik hoop dat ik jullie mag inspireren.

Liefs van Francisca